Drømmende øjne
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDrømmende øjne
havde hun
mødte hun ham
når våren kom
hun håbede.
havde ramt hende.
Drømmende øjne
havde hun
mødte hun ham
når våren kom
hun håbede.
havde ramt hende.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer