Du

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En vinter og en vår
Jeg merker hjertet slår og slår.
En indre varme, svulmende kropp.
Hva er det som skjer? Du tirrer meg opp.

Men det er noe mer,
noe dypere det jeg ser.
Berøring av andre føles feil,
det er kun når du rører meg jeg føler meg heil.

Du har overrasket meg helt,
slik at hjertet mitt er delt.
Ikke minst at du er min hjertevenn,
og så ulik andre menn.

Hvor denne reisen ender
kan ikke leses i hender.
Målet er ikke definert
men jeg blir stadig mer fascinert.

Jeg vil uansett være
rikere og nære
en mann som uten tvil
vil være en del av meg til min siste hvil.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.