Du? Meg?
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkKnipetang med håndtak av frykt
og nebb av håpløshet
Du som holder tanga... Hold opp !
Du..?... Meg ...?
Knipetang med håndtak av frykt
og nebb av håpløshet
Du som holder tanga... Hold opp !
Du..?... Meg ...?
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer