Du (Idahje)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDitt smil er som varmer,
dine øyne er som krystaller.
Ditt hår er som silketrå,
som ingen andre kan få. <3<3
- av Idahje (ris og ros)
Ditt smil er som varmer,
dine øyne er som krystaller.
Ditt hår er som silketrå,
som ingen andre kan få. <3<3
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer