Du er!
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkIngen var perfekte
før jeg så deg
Du var den perfekte
etter at jeg så deg
- Esra Karakoc
- av Esra (ris og ros)
Ingen var perfekte
før jeg så deg
Du var den perfekte
etter at jeg så deg
- Esra Karakoc
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer