Du er ikkje i deg lenger

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

livet ditt er ikke lett
det er fullt av mettet fett
- hvor skal vi spise spurte han
- vet ikke jeg din gamle mann
jeg spiser på alle sjapper
men ingenting der som stapper
livet ditt er ikke lett
det er fult av mettet fett
her og der
hit og dit
men alt er bare skit
du er ikke deg selv lengre. ye.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.