Du har en gjeld

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Da de tre tårn falt i USA
og myndighetene sa det var
terrorister som gjorde det
var det ingen som kunne se
at det var de selv som gjorde det

Men sannheten kommer alltid for en dag
og selv om den ikke passer vårt velbehag
så er det best å erkjenne og innse den
enn å late som USA fortsatt er får venn

Det er rett og slett for galt å myrde
tre tusen av sine egne borgere kun for profitt
slikt viser at man virkelig er en ondskapsfull dritt
slikt er viktigere enn bare mitt og ditt

For sier ingen i fra nå
så vil vi også er hjemme få
et statskupp ingen engang ser
og når det er for sent, hjelper det ei
om vi på våre knær ber

Kanskje er det allerede for sent
er melet i posen til regjeringen er hjemme rent?
Hvorfor sier ikke de i fra
og krever at en oppklaring,
det skal de ha?

Og media, hvor er de?
Kan NRK ha rent mel i posen
når de ikke en gang vil ta
debatten og fortier de
som prøver å sannheten si?

Men retten til å si ifra, den vil de ta
ved å innføre kneble-lover for å tie
de som våger å si ifra

Og folket vil ikke engang se
bevisene som er så klare
at det bare nå er å le

av de som er så dumme at de tror på
den røverhistorien USA prøver å så
selv om den er helt umulig å forstå
hvis det er fakta man ser på

Hvordan kan en bygning bli til støv
fra topp til tå på under ti sekunder?
Er befolkningen bare altfor sløv?
Hvordan kan den kan godta dagens frihets-røv
og ikke innse at terrortrusselen bare er tøv?

Kanskje er det litt arrogant å si
at alle de som ikke skjønner, de
er rett og slett er dumme brød
slikt kan gjøre noen rød

Men er det ikke ganske så dumt
å ikke engang sjekke og se
på alle de bevis og fakta som finnes?
Kanskje er det greit å bare le
av de som bare nekter å innse det

Hvordan kan du være så dum og tro
at innholdet i USAs propagandaløgner er god?
For bevisene er klare som solen
World Trade Center sprengte de selv
en rakett traff Pentagon med et smell

Til menneskeheten har du en gjeld
om å sjekke dette nøye selv
Å i det minste sjekke, undersøke og tenke selv
er noe du faktisk står i gjeld!

Hvordan kan flertallet bare godta det de blir fortalt
uten engang å ville sjekke de enkle fakta selv?
Det er nesten så jeg synes de alle fortjener å dø
når den frie verden snart forsvinner med et smell

Lær mer om den kontrollerte profesjoenlle spregningen av de tre World Trade Center-bygningene 11. September 2001