Du kom til meg:

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

DU KOM TIL MEG
JA NETTOPP MEG
FORTALTE IKKE HVEM DU VAR
 DINE ØYNE GAV MEG SVAR
PUSTENS VREDE DET VAR DEG

DITT ÅSYN HVITT SOM LAKEN
DU GJORDE NATUREN NAKEN
VI VANDRET SAMMEN, MANGE MIL
JA DET VAR INGEN TVIL
DU HOLDT MEG KONSTANT «VAKEN»

DU UTSTRÅLTE EN KRAFT FRA DITT SINN
JEG TENKTE AT DU ER FOR ALLTID MIN
VINTER SOM VÅR, SOMMER SOM HØST
DIN FRISKHET GAV MEG TRØST
ET FLAMMEHAV HADDE GJORT MEG BLIND
MEN IKKE DU MIN ELSKEDE VIND

Heidi Ek 06.11.2012


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.