Eg er kald no
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEg var varm:
gav varme,
tok imot varme,
smelta min indre kulde
smelta kulda eg fekk
No er eg kald;
har gjeve frå meg
den varma eg hadde.
Eg frys
og smeltar ikkje
kulda eg får
Eg er inga kjelde
til varme.
Varmen har floge
ein anna stad,
som eg ikkje finn.
- av Arntor (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer