Ein langrennsløper fra toten
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEn langrennsløper fra toten
Hadde så vondt i foten
Han skreik og han ulte
Så ambulansen ulte
Og tok han heim til toten
- av Kevyolo (ris og ros)
En langrennsløper fra toten
Hadde så vondt i foten
Han skreik og han ulte
Så ambulansen ulte
Og tok han heim til toten
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Gamin
Permanent lenke |
Gamin
Permanent lenke |