Ekte
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHva er ekte?
Hva er ærlighet?
Kanskje det ekte er ærlig kjærlighet?
- av Janu (ris og ros)
<comments />
Hva er ekte?
Hva er ærlighet?
Kanskje det ekte er ærlig kjærlighet?
<comments />
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer