Ekte kjælighet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

== Ekte kjærlighet ==

Det er en som er der,
holder rundt deg når du trenger det,
du kan være deg selv,
liker deg for den du er, å ikke for hvordan du ser ut.

Du gjør alt for å være med denne personen,
det kribler i magen når du ser ham/henne,
uansett hva h*n gjør vil du alltid elske ham/henne like mye.

Ekte kjærlighet vokser ikke på trær,
en dag vill du møte den rette,
bare ikke gi opp på kjærligheten. =)=)