Ekte kjærlighet (dikt)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Er dette Ekte Kjærlighet?
Hele sommeren Savner jeg deg!
Må vi bo så langt fra hverandre?
Vi møter bare hverandre på skola!
Elsker du meg? Si meg?
Hvorfor ikke?
Vi passer sikkelig sammen <3 <3
Elsker deg og du meg!

(MARTY 200120)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.