Elsker deg så.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du ga meg en hånd å holde i da jeg trengte det mest.
Du ga meg en skulder å gråte på.
Du ga meg varme da jeg frøs så.
Du ga meg gleden tilbake, smilet og latteren.
Hvordan kan jeg konkurrere med dette?
Hvordan kan jeg gi deg mitt hjerte?
Jeg prøver hver dag.
Jeg prøver så.
Jeg elsker deg min kjære.
Jeg elsker deg så.
For din hånd den varmer.
Dine lepper gir meg glede.
Ditt smil gjør meg lykkelig.
DU, JA DU.
Du er min grunn for å leve.
Min grunn til å se farger.
Min grunn til å føle musikken.
Kun du.
Elsker deg så.


av Line90 (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.