En Pappa stor eller liten.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er hans barn, og hans damer.

Det var en mann, en far. Han hadde 599 barn, med 100 mødre.

Denne mannen er nålevende, en far. Han var viril. Han gjorde arbeid hardt på mødrene, siden han var barn. Barna var hundretallige, de var hannes. Så, mødrene, damene var hans damer.

Er det mange barn, og en stor far, kan ingen berøve han for hans damer. Denne mannen er nålevende, en far, og damene, mødrene til barna de mange, er hans damer, idag.

Markus Gyltnes