En fot i døra.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHan har en fot i døra.
Døra står ikke på gløtt.
Han har en fot i døra
døra skulle vært lukket.
Døra ER lukket.
Han har en fot i døra.
Døra står ikke på gløtt,
han har ikke ryggen fri,
men en fot i klem.
Klem, trenger foten en klem?
Foten står fast i døra.
Døra, som skulle vært lukket.
"Ta ut foten da." sier hun.
"Ja", sier han, og setter den
andre foten i døra.
Han har en fot i døra
og en fot i klem.
"Kom, lukk døra", sier hun.
"Ja", sier han
og blir stående.
- av Tyta (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer