En hunds hjerte
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkav Hordrubal
En hunds hjerte[rediger]
Jeg så to hunder
Den ene var Pavlov
Den andre Bulgakov
Du har intet hjerte sa Pavlov
Jo, men det er ikke mitt
Hjertet tilhører henne
Ser du ikke hvordan hun får det til å logre?
Nææ, det er bare betingede reflekser
Du er ikke min hund
Men jeg ville være din
Gjøre det hunder gjør
Slikke av deg frosten
La halen dunke for deg
Vandre fra sal til sal i din katedral
Legge hjertet på ditt alter
Mitt hjerte trenger ingen logrende hund sa hun
- av Hordrubal (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer