En is av Gled

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


En is av Glede[rediger]

Bare ved å si,
Her min lille venn
Ta deg en is
Du bestemmer
 selv hvilken

For så å få tusen
Klemmer tilbake
Fra et smilende
Barnefjes
Gjør godt i
Morfars indre

Langt inn
I hjerteroten
Strømmer det glede
Av en jordbær is,
For Rosa
Måtte det være


Ingar


av Ingar (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.