En juletrall

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vi skal pynte huset med mose, brisk og blad
Vi skal lage staker og sette dem på rad
Vi skal bake boller, store og små.
Vi skal lage snipper med melis på


Ref.:
Så her er nok å gjøre
For Tommeltott og Slikkepott
Og Langemann og Gullebrand
Og Petter Spillemann
Og Petter Spillemann


Vi skal felle grantre når vi til skogen går.
Pynte det med lenker når det i stua står
Vi skal sette lys på, røde og blå
Vi skal møte nissen som banker på


Ref.


Vi skal danse ringdans, syng hopp tra-la-la-la
Putte i oss godter så mye vi vil ha
Vi skal feire jula, det kan du tro
Vi kan ikke unne oss rast og ro


Ref.