En rose

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En rose,
flammende rød
strekker sin
grønne stilk
opp.
Den vaier
i vinden
som puster
svakt på den.
Den står
alene blant
gress og
trær.
Så vakker,
så uendelig
vakker du er