Engle-dikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Engelen gjer håp
Engelen gjer glede
Engelen gjer vennskap
til deg frå meg.




Noen ganger skjønner jeg meg ikke på deg,
Engler skal jo være i himmelen her hos meg <3