Entro 3,14
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkjeg har blodige buser
for jeg har snorta for mye
og det suser i hodet
at jeg er helt på trynet
jeg har gjengrodde lunger
hakke kjent friskluft på lenge
hvis det piper i halsen
er det et hull jeg må stenge
jeg har velvoksen lever
for jeg er tørst hele kvelden
jeg har en kropp som krever
tilførsel av vann ganske sjelden
min verdensmaskin
kunne trenge litt service
den er ikke så fin
som jeg husker fra før
mitt tempel av kjøtt
ser snart ikke ut mer
det harde blir bløtt
og det bløte sklir ut
tror jeg må ha meg et skudd
- av Diktsekk (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer