Epidemiens ensomhet.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk"Corona's ensomhet."
Dikt; Byen er stor, Vi er i Norge nå.
Ble du forlatt, nede i sentrum, ..,
ensomhet er Corona.
Vi bærer våre masker,
våre Søndags-masker tenk.
Dette er epidemiens skyggeside.
Finner du en ensom person, ensomme personer...
Nede i byen, eller i Nabolaget...
Gi henne en Mandig klem, så skal det nok gå Norge bedre.
Markus Gyltnes, 2021.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer