Er
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Den kan ikke tenkes
kan ikke kreves
kan ikke bli gitt
kan ikke vokse
tanker kan gjemme den
usikkerhet minker den
jeg kan glemme den
den må erfares
må leves
må oppdages
for den skapes nå
kun i dette åndedrag
den har alltid vært der
og svikter ikke
Jeg ser den
ser den i speilet
det levende speil jeg kaller min kjære
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer