Et kyss
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
dine lepper var der et sekund
i et øyeblikk
mot huden
så fort
som et lyn
et kyss
bare et kyss
som brente seg fast
i hunden
min
Y.W
8.01 2011
- av Yvonnew (ris og ros)
dine lepper var der et sekund
i et øyeblikk
mot huden
så fort
som et lyn
et kyss
bare et kyss
som brente seg fast
i hunden
min
Y.W
8.01 2011
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer