Et sekund
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEt sekund
Du satt der
Våre øyne møttes
Fire øyner sa
Jeg ser deg
Da var du inne
I mitt hjerte.
Y. W 28.10. 2010
- av Yvonnew (ris og ros)
Et sekund
Du satt der
Våre øyne møttes
Fire øyner sa
Jeg ser deg
Da var du inne
I mitt hjerte.
Y. W 28.10. 2010
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer