Etterpådumskap

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg tror det vi skulle kanskje var
Så viktig at vi måtte vente
Men du var våt og jeg var hard
Hva er det med deg jente?

For nå er det vi engang hadde
Muligens for all tid borte
Jeg patter på en utbrent snadde
Og tenker at vi burde gjort det!


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.