Euforisk dessert

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du vandret inn i livet mitt og grep tak i alle mine sanser og ble værende der. Med dine sensuelle øyne så du mitt innerste tomrom og fylte det med glede, som en euforisk og deilig dessert.

Du la igjen smil, latter og en varm følelse av saftig begjær. En lengsel om å omfavne deg med en glødende lyst om å hvile i din dominerende kraft, som en florlett fjær.

Du har den forførende kraften som dufter av himmelsk vanilje og utløser en eksplosjon som danser lekende lett til mitt kirsebær. Det er følelsen av å ha deg kjær og et brennende ønske om å kjenne ditt voksende lem helt nær.

Du fylte meg opp til randen av brusende varme og lette bevegelser som lengter etter deg. Så intenst at det prikker i hver eneste celle helt ut til fingre og tær.

Jeg undres om du forstår hvor uimotståelig vakker du er og hva det gjør med meg når du er så nær?