Evelusjonen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Upasteurisert melk, til flesk og duppe
Radionette nyheter, i god stolen i stuen
Vadmels bukse, hatt, eller six pence luen
Søndags salmer, og på bein, lang kokt suppe

Vørterøl, kokt torsk med smeltet smør
Dagsrevyn,og så mandagsfilm på tv
Nylon skjorte, dress til dans på lokale
Søndags fri, elgestek god og mør

Farris, med oppvarmet fjordland lax
Facebook nyheter, på telefon eller brett
Signalgul og sykkel, for og trene bort fett
Grandiosa xxl, og to liter Pepsi max

Tiden går, evelusjonen rår, gjør att vi nye generasjoner får, men en ting består og det er morgenens første kaffetår


av Osten65 (ris og ros)


avatar

Anonym feiging (06e2a451f3)

for 59 minutter siden
Poeng 0

Mye bra å se her. Hvordan kan jeg sende inn et dikt eller to?

Mvh. Halvdan K. Engen (genio)

- genioxpress@outlook.com
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.