Få venner blir som gull

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Få venner blir som gull
bare du er verdt dette gullhjerte
fra den dagen jeg ble kjent med deg
var du der for meg
da noen forsvant fra min venneliste var
du der fremdeles
og blir der for evig
for du har så mye
- omtanke
- glede
- kjærlighet
derfor er du min venn


isfront 9/7-07