Følelsen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er tilbake,
Føles så gjennkjennelig.

Nesten en trygghet i det,
Det er så merkelig.

Samme tabbe om og om igjen,
vi fortsetter med det bemerkelig.

Eg er så lei av dette,
Det er ikke hemmelig.

Laget av Anja Helen


av Exyphia (ris og ros)

<comments />