Første gang

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

første gang, Første gang.

Vakkert var det,
Varmen var der,
Hjertet var der,
Mitt hjerte er deg,
DU var med meg første gang da jeg forelsket meg.

jeg var forelsket i deg,
men ikke du i meg,
Mitt hjerte ble knust,
Det var første gang,