FREIA
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEn vegeterianer bosatt på Skreia
var rett og slett lei hele greia.
Han søkte seg plass
med to rom og dass
hos Aksjeselskapet Freia.
En vegeterianer bosatt på Skreia
var rett og slett lei hele greia.
Han søkte seg plass
med to rom og dass
hos Aksjeselskapet Freia.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer