Falsktvennskap

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Venner ja, hva kan en si om dem?
Mange er gode, virkelig gode, men
Mange er også dårlige. Det er dessverre
De dårlige vi ser lettest. De er de som
Svikter, forlater deg, ser stygt på deg,
Snakker bak din rygg, selsom du bare er deg.
Du sitter der, håper og tror de en dag vil innse
At det de gjør er grusomt. Du venter og venter,
Flere uker går det, før du først da, innser at de vennene
Du engang hadde, er borte for alltid.
Årene går, og du ser de komme krypende til deg for
Tilgivelse. Du føler at tilgivelse er det eneste
Rette.
 Dessverre for dem, kom hjernen i forkjøpet.