Farvel Pappa

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 

Du var ikke der hver dag
Du hjalp ikke mye til
Du stilte ikke ofte opp
Du var aldri her

Nå ser jeg deg hver dag
Nå hjelper du meg mye
Nå stiller du ofte opp
Nå er du alltid her

Y. W 04\ 10. 2010


av Yvonnew (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.