Fisken
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFisken sym i stim
dette var eit bra rim
Fisken i vannet
Utpå landet
Pass deg for fisken
for det er den som har svisken
Fisken sym i stim
dette var eit bra rim
Fisken i vannet
Utpå landet
Pass deg for fisken
for det er den som har svisken
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer