Fly
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFly,fly som en søppelbøtte.
Hvorfor ikke, drit i meg.
I give you.
Am here.
Hat meg, langsiktig.
Kortsiktig er du også en dust.
Hvorfor ikke gjøre det?
Verre altså?
Fyll søppelbøtta,
fyll fyll fyll!
Dra avsted!
Fly som en jævla
full søppelbøtte.
- av Cammi-88 (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer