For fædrelandet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

For Norge, for vort Fædrenord
opløft dig, frie Presse!
Dets stærke Aander Spyd af Ord
i dig for Norge hvæsse.
I Skriin er Kjæmpeoldet lagt.
Nu staae de høje Ord paa Vagt.
Til Norges Ære brug din Magt
din Magt, vor frie Presse!




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.