Forståelse
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDet begynte så bra,
Men endte så trist
Ikke en dag går
Uten en tanke om deg
Når livet var på sitt beste
Fallt alt sammen
Og det verste av alt
Er å ikke forstå
Hva som gikk galt vet ikke jeg
Med en dag så god
Og en annen så smertefull
Jeg likte deg virkelig
For den du er
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer