Fra himmel til helvete

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Når kjærligheten inntreffer blir man blind for alt, man ser håp, lykke og en spennende fremtid.
Når sorgen inntreffer mister livet sin mening, man blir tom, redd og ulykkelig. Plutselig blir hele fremtiden borte og ingenting er kjekt.
En lykke så stor kan skifte fra himmel til helvete på noen sekund. I det ene øyeblikket blir du elsket, mens i neste så blir du avskyt.
Kjærligheten er god i stunder der alt går bra og forferdelig i stunder av sorg.
Det å tro at man bare kan være venner når man har følelser for en person er en illusjon av dimensjoner.
Avvist eller ikke, du vil alltid være plassert i hjertet mitt.

av HIK


avatar

Anonym feiging (06e2a2fdd4)

for 58 sekunder siden
Poeng 0
dette var fint assa
avatar

Anonym feiging (3f57e2fdd4)

for 6 sekunder siden
Poeng 0
kjeft
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.