Frekvens

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En tanke sterk og klar søker etter svar,
dyster og stille den holder meg våken i natt.
I det mørke rom bak vokterens port, tanken
forsøker å nå, ut av sitt fengsel så, jeg kan forstå.

Dype mørke sinn, ditt bunnløse dyp har en
magisk kraft, den trekker meg ned til tankenes sted.
Ubevisste rom du er langt fra tomt, Krefter tumler
omkring både godt og ondt.

Under min pannelapp, frekvensen er satt,
du taler til meg i natt. Fra mitt ensomme kalde sted,
jeg roper etter hjelp, på svar.
Mon tro du lytter til meg og mitt jag.


skrevet av Vektor.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.