Fremskrittspartiet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Den snille Siv Jensen hun hadde en venn
Geir Ugland som lot seg ei fange
Han ville så gjerne se storhet igjen
Han vandret i fotspor fra Lange

Men så er det slik i de innerste rom
At der sjefer Siv og De rene
For alle som de ikke syns noe om
Bestemmer de hva de skal mene

Og nå som Geir Ugland er vel sparket ut
Partiet hun tror hun skal fremme
At velgerne, ja både fattig og fut
Vil komme, det kan hun nok glemme



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.