Friheten
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Du ga meg styrken og livet,
Men bare jeg kan leve det,
Og i mitt liv er det frihet,
Frihet til å elske meg selv
Du kan ikke leve av frihet,
Nei, ikke av, men for.
Derfor kan jeg bestige
Verdens topper,
Dykke i de dypeste hav,
Vandre langs tropiske strender
Jeg, meg selv
Og Friheten
Ingar
- av Ingar (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer