Furutræet
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkO Furutræ, o Furutræ,
du bær' en Sejerskrands!
Du grønnes midt om Vinteren
jo som ved Sanktehans.
"Hvi skulde jeg ei grønnes
saalænge som jeg kan?
Jeg har hverken Fa'r eller Moder;
men selv er jeg en Mand.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer