Fysisk-sosialt. Corona-ensomhet.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Fysisk ensomhet - lyrisk tale.

Kan du forestille deg, at Jordens innbyggere var på sosialt Internet, hele tiden. Dette stemmer ikke, det er ikke IP'er nok.

Men, nå, alle er ikke laget for Internet, i denne Corona-ensomheten. Man sier kanskje at Internet-chat ikke er noe for meg. På landet må man være, Bygdkarane, sosial krets. Også på bygda, kan man være Corona-ensom. Vi skal til byen nå, "nok bygdefylla". Her i byens, utkanter, finner vi fysisk-sosialt, trengende mennesker. Man er kanskje ikke så stor sosialt, og må inn til byen, for å finne samværet.

Markus Gyltnes, 2022.

NB! Politikere, glem ikke behovet for byens åpningstider, det var en gang i tiden det vanlige å være fysisk-sosial.


Tilleggs notat.:

Med dette diktet, følger denne beskrivende bekjennelsen med, vedlagt. Selve bekjennelsen: Jeg vier mitt liv til blant annet, anti-rasisme Scrooge kjenner man vel til, jeg vier livet mitt til Corona saken og dette sammen med norsk politikk, jeg nevner jeg er først og fremst tilhenger av Arbeiderpartiet i Norge, til slutt er det å si at mitt liv allerede er viet til Martinus-saken. Takk, for at lesere hører dette.

Markus Gyltnes, 2022.