Givende?
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFor meg var aldri sykepleie givende
For jeg kunne ikke redde de
Bestemoren din,
pappa,
søsteren din
For meg var aldri sykepleie givende
For jeg kunne ikke redde de
Bestemoren din,
pappa,
søsteren din
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer