Godt nytt år

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Nyttårsønske
Det eneste jeg ønsker meg

Et rolig år
uten redsel og usikkerhet
uten kaos og løgn
Et trygt år
forutsigbart og kanskje kjedelig
bare det blir fredelig
Et år fylt med små ord
de store kan andre få
jeg vil ha de små
glad i deg, takk, det går bra
er ordene jeg vil ha


av Tilda (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.