Grisen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkGrisen grynter i eit sett
ruller i søla så lett
blir solbrent
bare vent
en dag tar grisane over verda
og huden blir herda
grisen kommer,
neste sommer?
Grisen grynter i eit sett
ruller i søla så lett
blir solbrent
bare vent
en dag tar grisane over verda
og huden blir herda
grisen kommer,
neste sommer?
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (dcbc52befc)
Permanent lenke |