Gud
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkGUD - ta bort krig
- ta bort fattigdom
- ta bort urettferdighet
NEI. - gjør meg glad
- av Janu (ris og ros)
<comments />
GUD - ta bort krig
- ta bort fattigdom
- ta bort urettferdighet
NEI. - gjør meg glad
<comments />
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer