Håp (Rose)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEt indre jordskjelv som rister av smerte.
Smerten som får øynene til å gråte.
Tanker som får hode til å sprenge.
Et indre jordskjelv som ingen kan se.
Alene i mine tanker, tanker som piner meg.
Et rop om hjelp som ingen kan høre,
for på utsiden er jeg ei blid jente.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer